Home » Over ons

Over Ruber Acia

Ruber Acia is een full service subsidieadvieskantoor. Wij vragen de meest kansrijke subsidie aan en begeleiden je verder na de toekenning. 

Omdat subsidies – net als jouw organisatie – heel dynamisch zijn, bieden we ook een standby service aan. Zo zorgen we er samen voor dat jullie op de hoogte zijn van de meest actuele en passende subsidies.

Wij hechten waarde aan persoonlijke betrokkenheid en ambiëren een vruchtbare samenwerking. Daarvoor zijn open en eerlijke communicatie essentieel.

We maken graag kennis! Je bent van harte welkom op ons kantoor voor een kop koffie en een goed gesprek.

Ontmoet ons team

Harold Helmus

h.helmus@ruberacia.nl

Verena Peper

v.peper@ruberacia.nl

Paula Nordhauzen

p.nordhauzen@ruberacia.nl

Adrienne Bakker Ruber Acia

Patrick Kroezen

p.kroezen@ruberacia.nl

Toine Fennis Ruber Acia

Toine Fennis

t.fennis@ruberacia.nl

Adrienne Bakker Ruber Acia

Adriënne Bakker

a.bakker@ruberacia.nl

Lieuwe Helmus

l.helmus@ruberacia.nl

Adrienne Bakker Ruber Acia

Willem Schreuder

w.schreuder@ruberacia.nl

Jij?

Wij zijn op zoek naar nieuwe collega's!

Onze werkwijze

Ben je innovatief, maatschappelijk betrokken, heb je internationale plannen of zet je je in voor een betere wereld? Dan kunnen we op verschillende manieren samenwerken om te zorgen dat jij meer financieringsmogelijkheden krijgt.

De meestvoorkomende samenwerkingen zijn:

Specifieke subsidies
Je weet al in welke subsidie je geïnteresseerd bent. We gaan samen kijken of je aan alle voorwaarden voldoet en dan gaan we je ondersteunen maken met het opstellen van een kansrijke aanvraag.

Dit kan voor veel subsidies op basis van ‘no cure, no pay’, maar het verschilt per subsidie.

Standby service
Jouw organisatie is volop in ontwikkeling, maar je komt er zelf niet aan toe om uit te zoeken welke subsidies geschikt zijn. Dan is de standby-service voor jou!

Het team van Ruber Acia besteedt 3 uur per kwartaal aan het verzamelen van informatie over de aanvrager die mogelijk relevant is voor subsidies, het informeren bij passende subsidies en het fungeren als vraagloket. Dat doet Ruber Acia proactief en reactief (bij vragen).

Subsidiescan
Wil je eenmalig een inventarisatie doen van de mogelijkheden voor jouw organisatie? Met een subsidiescan krijg je een eerste overzicht van mogelijkheden, daarmee heb je een sterke start!

Schroom niet om te bellen 085-0160268 of te mailen