Home » Werken bij

Werken bij Ruber acia

Vacatures

”Je bent als subsidieadviseur in gesprek met inspirerende en ambitieuze ondernemers vol met ideeën over hoe het anders kan, beter kan, hoe de toekomst eruit kan komen te zien.”

 

Werken bij Ruber Acia

Bij Ruber Acia zijn we open, eerlijk en ambitieus. Niet alleen naar onze klanten maar ook naar elkaar. Hierdoor behalen we de beste resultaten op het gebied van subsidieadvies,                  we proberen altijd het maximale uit een project te halen.

We dragen bij aan het realiseren van dromen en ambities voor ondernemers met een visie, en dat maakt het zo speciaal. We zijn een klein maar snel groeiend bedrijf.  Het werk is heel erg divers, elke week ben je met andere klanten in contact en met andere projecten bezig.

Bij Ruber Acia ben je niet alleen een subsidieadviseur maar ben je ook betrokken bij strategische bedrijfskeuzes. Jouw beslissing kan een grote impact hebben op de organisatie.

 

Vacatures

Als subsidieadviseur kom je bij ondernemers met een visie en een droom. Jij helpt ze om die droom te realiseren, onder andere door hen aan de nodige financiële middelen te helpen. Dit doe je door hun duurzame en innovatieve projecten of investeringen te verbinden aan het regionale, nationale en internationale subsidielandschap en de vele financieringsmogelijkheden die er zijn.

Heel praktisch voer je dus werkzaamheden uit zoals: duurzaamheidstrends waarnemen, besprekingen met klanten, je verdiepen in kansen in subsidieland, samenwerkingen vormgeven, aanvragen schrijven, kritische feedback geven aan klanten, met klanten afstemmen of het project volgens de subsidienormen verloopt en veel samenwerken met je collega’s. Meer informatie

Als projectmedewerker ben je of word je dé specialist als het gaat om het verantwoordingstraject van subsidies.

Je zorgt dat alles goed geregeld is en, je verdiept je in allerlei subsidieregelingen en zorgt dat alle regels nageleefd worden. Samen met de subsidieconsultants ben je betrokken bij het aanvragen van subsidies en ondersteun je de klanten bij de verantwoording aan subsidieverstrekkers. Meer informatie

Als compliance specialist ben je dé specialist als het gaat om het verantwoordingstraject van subsidies. Je vormt het hart van Ruber Acia en je hebt een verrassend veelzijdige en uitdagende functie. Je zorgt dat alles goed geregeld is, je verdiept je in allerlei subsidieregelingen en zorgt dat alle regels nageleefd worden. Je ondersteunt de subsidieconsultants bij het aanvragen van subsidies en ondersteunt de klanten bij de verantwoording aan subsidieverstrekkers.  

Nieuwsgierig? Lees hier meer!

Als subsidieadviseur kom je bij ondernemers met een visie en een droom. Hen help je om die droom te realiseren door hen aan de nodige financiële middelen te helpen. Dit doe je door het inventariseren van subsidiemogelijkheden voor projecten en advies geven. Je analyseert projecten en verdiept je in mogelijke programmeertechnische moeilijkheden en eventuele oplossingen. Het komt aan op je kennis, creativiteit en je communicatieve vaardigheden om jouw klanten optimaal te kunnen bedienen en financiering voor hun projecten te realiseren. Zo lever je een bijdrage aan de nieuwste en innovatiefste ontwikkelingen op gebied van ICT. Kortom: een uitdagende functie op het snijvlak van ICT en consultancy! 

Nieuwsgierig? Lees hier meer!

Als ervaren subsidieconsultant zit je direct aan tafel bij het hoger management of de directie van innovatieve organisaties in de ICT sector. Met jouw kennis van de sector en het regionale, nationale en internationale subsidielandschap maak je de verbinding tussen (innovatieve)projecten en de vele financieringsmogelijkheden die er zijn. Het komt aan op je kennis, creativiteit en je communicatieve vaardigheden om jouw klanten optimaal te kunnen bedienen en financiering voor hun projecten te garanderen. De kern van het werk is dat je zelfstandig mogelijkheden verkent om projecten te starten bij bestaande en nieuwe klanten. 

Nieuwsgierig? Lees hier meer!