Home » Werken bij

Werken bij Ruber acia

Vacatures

”Je bent als subsidieadviseur in gesprek met inspirerende en ambitieuze ondernemers vol met ideeën over hoe het anders kan, beter kan, hoe de toekomst eruit kan komen te zien.”

 

Werken bij Ruber Acia

Bij Ruber Acia zijn we open, eerlijk en ambitieus. Niet alleen naar onze klanten maar ook naar elkaar. Hierdoor behalen we de beste resultaten op het gebied van subsidieadvies,                  we proberen altijd het maximale uit een project te halen.

We dragen bij aan het realiseren van dromen en ambities voor ondernemers met een visie, en dat maakt het zo speciaal. We zijn een klein maar snel groeiend bedrijf.  Het werk is heel erg divers, elke week ben je met andere klanten in contact en met andere projecten bezig.

Bij Ruber Acia ben je niet alleen een subsidieadviseur maar ben je ook betrokken bij strategische bedrijfskeuzes. Jouw beslissing kan een grote impact hebben op de organisatie.

 

Vacatures

Wil jij bedrijven helpen bij het verkrijgen van subsidies en bijdragen aan Noord-Nederland als duurzame, sociale en inclusieve regio? Ruber Acia zoekt een ondernemende Subsidieadviseur.

Functieomschrijving
Als Subsidieadviseur maak je de verbinding tussen projecten en de vele financierings- en subsidiemogelijkheden. In deze zelfstandige rol begeleid je samen met je collega’s subsidietrajecten van A tot Z. Daarbij krijg je ondersteuning van een projectmedewerker bij bijvoorbeeld het schrijven van projectplannen en financieel onderbouwde stukken. Meer informatie

Als projectmedewerker ben je of word je dé specialist als het gaat om het verantwoordingstraject van subsidies.
Je zorgt dat alles goed geregeld is en, je verdiept je in allerlei subsidieregelingen en zorgt dat alle regels nageleefd worden. Samen met de subsidieconsultants ben je betrokken bij het aanvragen van subsidies en ondersteun je de klanten bij de verantwoording aan subsidieverstrekkers. Meer informatie

We zijn nieuwsgierig waar je een match ziet tussen jou en Ruber Acia en staan open voor suggesties. Bel of stuur een mail!