13 juni 2022 – Vacature

Subsidieadviseur ICT & Innovatie (junior/medior) 

Gaat jouw hart sneller kloppen van technologieën als Artificial Intelligence, cyber security, Internet of Things en toepassingen met bijvoorbeeld Virtual Reality? Ben jij klaar om bedrijven met mooie ICT-projecten te ondersteunen met het realiseren van hun ambities? 

Ruber Acia groeit! Wij zijn op zoek naar een ondernemende subsidieadviseur ICT & Innovatie (0,8 – 1 FTE) voor onze vestiging in Groningen! 

Wat ga je doen? 

Als subsidieadviseur kom je bij ondernemers met een visie en een droom. Hen help je om die droom te realiseren door hen aan de nodige financiële middelen te helpen. Dit doe je door het inventariseren van subsidiemogelijkheden voor projecten en advies geven. Je analyseert projecten en verdiept je in mogelijke programmeertechnische moeilijkheden en eventuele oplossingen. Het komt aan op je kennis, creativiteit en je communicatieve vaardigheden om jouw klanten optimaal te kunnen bedienen en financiering voor hun projecten te realiseren. Zo lever je een bijdrage aan de nieuwste en innovatiefste ontwikkelingen op gebied van ICT. Kortom: een uitdagende functie op het snijvlak van ICT en consultancy! 

Jouw werkzaamheden omvatten het volledige subsidietraject: 

 • Signaleren van innovatieve en subsidiabele projecten bij nieuwe en bestaande klanten; 
 • Technisch schrijven van o.a. projectplannen en financiële onderbouwende stukken; 
 • Opstellen, indienen en coördineren van kwalitatief goede subsidie-,
  financieringsaanvragen en business cases; 
 • Projectmanagement van goedgekeurde financieringsprojecten en gestructureerd werken (hierbij zijn aspecten zoals het goed kunnen plannen, prioriteiten stellen en omgaan met deadlines cruciaal); 
 • Afsluiten van contracten met bestaande en nieuwe klanten. 

Wie ben jij?

 • Je hebt een HBO-/WO-opleiding in ICT of daaraan gerelateerd;
 • Je hebt kennis van ICT-innovaties, bijvoorbeeld uit eerdere werkervaring;
 • Je beschikt over goede communicatieve en analytische vaardigheden;
 • Je bent nieuwsgierig, proactief en resultaatgericht;
 • Je bent woonachtig in het noorden van Nederland;
 • Je bent beschikbaar voor 32 – 40 uur per week (in overleg); 

Daarnaast heb je:

 • Bij voorkeur ervaring met subsidietrajecten (niet vereist);
 • Ook beheers je de Nederlandse en Engelse taal uitstekend, zowel in woord als geschrift.

We vragen veel, maar je krijgt er ook veel voor terug. Mocht je niet (denken te) voldoen aan alle hierboven genoemde punten, maar zie jij je toch in deze functie? We maken alsnog graag kennis met je.  

Wat hebben wij je te bieden?

Wij bieden je een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief en ondernemerschap. Uiteraard word je hierin begeleid en gecoacht door een ervaren collega. We hebben een interessant en divers klantenpakket dat past bij een groeiend bedrijf, maar we willen je stimuleren om proactief te werken aan uitbreiding van je eigen klantenportfolio. Uiteraard bieden we je passende arbeidsvoorwaarden zoals een laptop, telefoon en reiskostenvergoeding.

Waar kom je terecht?

Bij Ruber Acia werken betrokken, behulpzame en ambitieuze medewerkers. Momenteel zijn we met z’n vijven. Wij hechten waarde aan persoonlijke betrokkenheid en open en eerlijke communicatie, zowel onderling als richting de klant. We zijn een kleine, maar groeiende organisatie, waardoor jouw inspraak in strategie van het bedrijf wordt gewaardeerd.

Herken jij je in dit profiel? We komen graag met je in contact! Stuur je sollicitatie naar Harold Helmus h.helmus@ruberacia.nl

Als je vragen hebt over deze vacature, laat het ons gerust weten. Bel met Harold Helmus op 0617385006

Wilt u op de hoogte gehouden worden?

Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief!

2 + 6 =