13 juni 2022 – Vacature

Subsidieadviseur ICT & Innovatie (senior) 

Ben jij degene die Ruber Acia Subsidieadvies op de kaart zet als dé specialist voor het verkrijgen van IT-subsidies en financiering? 

Wil jij innovatieve organisaties adviseren over het financieren van innovatie? Geeft het je voldoening om kwalitatief goede subsidieaanvragen te schrijven en zo een bijdrage te leveren aan de technologische vooruitgang van Nederland? En wil je een rol spelen in het bedrijfsmatig doorontwikkelen van onze afdeling ICT & Innovatie?  

Reageer! Want Ruber Acia groeit. Wij zijn op zoek naar een ervaren en ondernemende subsidieadviseur ICT & Innovatie (0,8 – 1 FTE) voor onze vestiging in Groningen! 

Wat ga je doen?

Als ervaren subsidieconsultant zit je direct aan tafel bij het hoger management of de directie van innovatieve organisaties in de ICT sector. Met jouw kennis van de sector en het regionale, nationale en internationale subsidielandschap maak je de verbinding tussen (innovatieve)projecten en de vele financieringsmogelijkheden die er zijn. Het komt aan op je kennis, creativiteit en je communicatieve vaardigheden om jouw klanten optimaal te kunnen bedienen en financiering voor hun projecten te garanderen. De kern van het werk is dat je zelfstandig mogelijkheden verkent om projecten te starten bij bestaande en nieuwe klanten. 

Jouw werkzaamheden omvatten: 

 • Signaleren van innovatieve en subsidiabele projecten bij nieuwe en bestaande klanten; 
 • Technisch schrijven van o.a. projectplannen en financiële onderbouwende stukken; 
 • Opstellen, indienen en coördineren van kwalitatief hoogstaande subsidie-, 
  financieringsaanvragen en business cases; 
 • Voorbereiden van kwalitatief goede rapportages en klantpresentaties, binnen de  
  gestelde deadlines; 
 • Projectmanagement: van goedgekeurde financieringsprojecten en gestructureerd werken (hierbij zijn aspecten zoals het goed kunnen plannen, prioriteiten stellen en omgaan met deadlines cruciaal); 
 • Afsluiten van contracten met bestaande en nieuwe klanten; 
 • Actief coachen van teamleden (junior consultants) en fungeren als sparringpartner; 
 • Ontwikkelen en initiëren van nieuwe ideeën ten behoeve van de groei van de afdeling ICT & Innovatie.  

 

Wie ben jij?

 • Je hebt een HBO-/WO-opleiding in ICT of daaraan gerelateerd;
 • Je hebt minimaal 3 jaar ervaring met aanvragen en managen van subsidietrajecten;  
 • Je bent nieuwsgierig, proactief en resultaatgericht;Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend, zowel in woord als geschrift. 
 • Je bent beschikbaar voor 32 – 40 uur per week (in overleg). 
 • Je beschikt over goede communicatieve en analytische vaardigheden; 
 • Je hebt kennis van ICT-innovaties, denk aan cyber security, big data, cloud computing, blockchain technology en Artificial Intelligence; 

Wat hebben wij je te bieden?

Wij bieden je een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief en ondernemerschap. Je krijgt een rol in het bedrijfsmatig doorontwikkelen van onze ICT & Innovatie afdeling. Je krijgt een goed salaris, passende opleidingsmogelijkheden, goede secundaire arbeidsvoorwaarden en leuke teamactiviteiten. 

Waar kom je terecht?

Ruber Acia heeft de ambitie om hét subsidiekantoor te worden voor innovatief Noord-Nederland. Momenteel zijn we met z’n vijven. Wij hechten waarde aan persoonlijke betrokkenheid en open en eerlijke communicatie, zowel onderling als richting de klant. We zijn een kleine, maar groeiende organisatie, waardoor jouw inspraak in strategie van het bedrijf wordt gewaardeerd.  

Herken jij je in dit profiel? We komen graag met je in contact.
Stuur je sollicitatie naar Harold Helmus h.helmus@ruberacia.nl

Als je vragen hebt over deze vacature, laat het ons gerust weten. Bel met Harold Helmus op 085-0160 268

Wilt u op de hoogte gehouden worden?

Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief!

1 + 3 =