15/10/2019 – Vacature

Vacature: Subsidieadviseur ICT

Gaat jouw hart sneller kloppen van technologieën als Artificial Intelligence, blockchain, Internet of Things en toepassingen met bijvoorbeeld Virtual Reality? Ben jij klaar om bedrijven met mooie ICT projecten te ondersteunen met het realiseren van hun ambities?

Ruber Acia groeit! Wij zijn op zoek naar een ondernemende subsidieadviseur ICT!

Roden – 0.6 tot 1 FTE

Wat ga je doen?

Als subsidieadviseur kom je bij ondernemers met een visie en een droom. Hen help je om die droom te realiseren door hen aan de nodige financiële middelen te helpen. Dit doe je door het inventariseren van subsidiemogelijkheden voor projecten en advies geven. Je analyseert projecten en verdiept je in mogelijke programmeertechnische moeilijkheden en eventuele oplossingen. Zo lever je een bijdrage aan de nieuwste en innovatiefste ontwikkelingen op gebied van ICT. Kortom: een uitdagende functie op het snijvlak van ICT en consultancy!

Jouw werkzaamheden omvatten het volledige subsidietraject:

Wie ben jij?

  • Je hebt een afgeronde HBO-/WO-opleiding in ICT of daaraan gerelateerd;
  • Je hebt kennis van ICT-innovaties;
  • Je beschikt over goede communicatieve en analytische vaardigheden;
  • Je bent nieuwsgierig, proactief en resultaatgericht;
  • Je bent woonachtig in het noorden van Nederland;
  • Je bent beschikbaar voor 24 – 40 uur per week (in overleg);

Daarnaast heb je:

  • Affiniteit met innovatie en schrijven;
  • Bij voorkeur ervaring met subsidietrajecten (niet vereist);
  • Ook beheers je de Nederlandse en Engelse taal uitstekend, zowel in woord als in geschrift.

Wat hebben wij je te bieden?

Wij bieden je een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief en ondernemerschap. Uiteraard word je hierin begeleid en gecoacht door een ervaren collega. We hebben een interessant en divers klantenpakket dat past bij een groeiend bedrijf, maar we willen je stimuleren om proactief te werken aan uitbreiding van je eigen klantenportfolio. Uiteraard bieden we je passende arbeidsvoorwaarden zoals een laptop, telefoon en reiskostenvergoeding.

Waar kom je terecht?

Bij Ruber Acia werken betrokken, behulpzame en ambitieuze medewerkers. Momenteel zijn we met z’n vijven. Wij hechten waarde aan persoonlijke betrokkenheid en open en eerlijke communicatie, zowel onderling als richting de klant. We zijn een kleine, maar groeiende organisatie, waardoor jouw inspraak in strategie van het bedrijf wordt gewaardeerd.

 

Herken jij je in dit profiel? We komen graag met je in contact! Stuur je sollicitatie naar Harold Helmus h.helmus@ruberacia.nl

Als je vragen hebt over deze vacature, laat het ons gerust weten. Bel met Harold Helmus op 0617385006

Wilt u op de hoogte gehouden worden?

Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief!

11 + 8 =