Home » Ruber Acia ontvangt EU EFRO innovatiesubsidie

31/03/2020

Ruber Acia ontvangt EU EFRO innovatiesubsidie

   

Ruber Acia ontvangt subsidie van EU EFRO voor het ontwikkelen van een innovatieve software tool.

Wij zien veranderingen in de markt van accountantskantoren en soortgelijke kantoren. Klanten verlangen niet langer alleen een betrouwbare accountant, maar ook een proactieve adviseur die meedenkt en met adviezen komt waar op dat moment behoefte aan is.

Het kunnen aanbieden van een aanvullende dienst zoals subsidieadvies zorgt voor een betere aansluiting bij de behoefte van de klant. Het kunnen adviseren op het werkveld van subsidie is een dienst die bijna logischerwijs past bij het huidige dienstenpakket van een modern accountantskantoor. Hier zien wij kansen.

Wij willen een dienst ontwikkelen waarbij er op de eigen website van accountantskantoren (onze primaire potentiële klanten) een subsidiepagina wordt gecreëerd in dezelfde (huis)stijl als de overige webpagina’s. Op deze subsidiepagina kan door de medewerkers van het accountantskantoor én klanten/websitebezoekers informatie over beschikbare subsidieregelingen geraadpleegd worden en tevens zullen er actuele nieuwsitems over subsidie gerelateerde te vinden zijn. Dit wordt mogelijk gemaakt door een achterliggende database met daarin een geselecteerde hoeveelheid subsidieregelingen die ‘getagd’ zijn, zodat deze middels een zoekfunctie op de website eenvoudig te vinden zijn. Zo kan eenvoudig subsidie informatie worden onttrokken.

Meer weten?
We vertellen je hier graag meer over! Neem dan contact met ons op via tel. 085 016 0268 of info@ruberacia.nl

Wilt u op de hoogte gehouden worden?

Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief!

14 + 7 =