02/01/2019 – Ruber Acia ondersteunt start-ups

Ruber Acia ondersteunt innovatieve start-ups in het Noorden

Een goede en supportive omgeving voor start-ups is belangrijk! Hieraan willen wij graag bijdragen! We vinden het belangrijk om nieuwe ondernemers wegwijs te maken in het woud van subsidies om hen zo te helpen om hun ideeën en business te kunnen verwezenlijken. En zo blijven we zelf ook betrokken bij nieuwe ontwikkelingen in de markt.

We doen dit door onze kennis en expertise in te zetten om de kracht van acceleratorprogramma’s te vergroten. Wij ondersteunen innovatieve start-ups in het Noorden binnen de volgende programma’s:

Donar StartUp Assist
In StartUp Assist worden start-ups, gevestigde bedrijven (zoals wij) en maatschappelijke organisaties met elkaar verbonden. Doel is om elkaars expertise en netwerk te delen, elkaar te inspireren en van elkaar te leren. Hiermee krijgen start-ups handvatten om hun ambities sneller te kunnen realiseren. Het project is een voorbeeld van moderne sportsponsoring: niet alleen steun zoeken voor de begroting van de eigen club, maar ook andersom steun aan anderen bieden waar dat in je mogelijkheden ligt, onder het motto ‘sport verbindt’.

VentureLab Noord
VentureLab Noord is een programma dat zowel start-ups als gevestigde bedrijven helpt om hun groeiambities waar te maken. De deelnemers krijgen trainingen, supportive netwerk en coaches om hen steviger in het zadel te helpen. Bijvoorbeeld door begeleiding bij het opstellen van een goed businessmodel, het opdoen van persoonlijke en teamvaardigheden en toegang tot markt en kapitaal. Binnen dit programma begeleiden en coachen wij de deelnemers natuurlijk op het gebied van subsidies. Dit doen we onder andere door vrijblijvende subsidie-spreekuren te organiseren!

Meer weten?
Neem dan contact met ons op via tel. 085 016 0268 of info@ruberacia.nl

Wilt u op de hoogte gehouden worden?

Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief!

10 + 11 =