Home » Exportadvies

Internationaal ondernemen

Exportadvies

Ruber Acia Exportadvies biedt advies op maat. Onze exportcoaches gaan graag met u in gesprek om uw nationale en internationale ambities door te nemen en te vertalen naar concrete plannen, klanten en/of samenwerkingspartners.

Heeft u een onderneming in Drenthe, Groningen of Friesland dan zijn er op het gebied van internationalisering wellicht zeer aantrekkelijke subsidieregelingen. Wij zijn bekend met de laatste stand van zaken op dit gebied en kunnen ook op nationaal gebied de eventuele subsidiekansen in kaart brengen.

De specialisten van Ruber Acia beschikken over een jarenlange ervaring met zakendoen in het buitenland. De combinatie van deze ervaring, kennis en kunde zetten we dagelijks in om voor u het meest optimale resultaat te behalen.

Coaching

Ruber Acia Exportadvies is gespecialiseerd in het begeleiden en coachen van bedrijven die zich bewust willen worden van hun exportmogelijkheden, de kansrijke doellanden, potentiële klanten en samenwerkingspartners en het concreet maken van de gewenste exportambities.

Covid-19

We werken, wonen en leven momenteel in een bijzondere tijd. Dat heeft uiteraard te maken met Corona. Mochten uw internationale activiteiten hinder ondervingen van Covid-19 en bent u daardoor op zoek naar nieuwe, andere afzetgebieden dan helpen we u graag. De RVO (Rijksdienst Voor Ondernemend Nederland) heeft hiervoor een passende subsidieregeling. Uw exportcoach weet hier alles van.

Marktverkenning en -ontwikkeling

Wij kunnen door middel van onderzoeken of studie informatie verzamelen voor uw organisatie, over mogelijke interessante landen en/of buitenlandse markten. De informatie vormt voor u een professionele basis voor uw beleid en de strategie om buitenlandse markten verder te ontwikkelen. Ruber Acia Exportadvies biedt hiervoor de onderstaande diensten aan.

Zakenpartnerscan

Een afgerond onderzoek naar zakenpartners in de beoogde buitenlandse markt. Het onderzoek levert een lijst met zakenpartners op die hebben aangegeven met u in contact te willen komen.

Haalbaarheidsonderzoek

Het laten uitvoeren van een haalbaarheidsonderzoek door de Exportcoach. We gaan onderzoeken of uw onderneming in staat is om producten of diensten te gaan exporteren.

Marktonderzoek

Wij gaan onderzoeken waar uw bestaande of nieuwe producten of diensten kunnen worden afgezet.

Exportplan

Het laten uitvoeren van een onderzoek door uw exportcoach. Het resultaat van het onderzoek is een exportplan. Dit plan is gericht op het inrichten van uw bedrijfsvoering, producten of diensten en de markt- en klantbewerking op het gebied van export.

Graag wijzen wij u op de subsidiemogelijkheden voor de bovenstaande instrumenten. Neemt u gerust contact met ons op. Wij helpen u graag.

Wilt u op de hoogte gehouden worden?

Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief!

12 + 14 =