Home » Export

Internationaal ondernemen

Exportadvies

Exportconsult | Sales | Matchmaking

We gaan graag met u in gesprek om uw nationale en internationale ambities met u door te nemen om deze vervolgens te gaan vertalen naar concrete plannen, nieuwe klanten, omzetgroei en succesvolle samenwerkingsvormen.

Heeft u een onderneming in Drenthe, Groningen of Friesland dan zijn er, naast landelijke regelingen, ook aantrekkelijke subsidies beschikbaar op het gebied van internationaal zakendoen.

Ons exportteam beschikt over een jarenlange ervaring met het zakendoen in het buitenland. De waardevolle combinatie van ervaring, kennis en kunde zetten we dagelijks in om voor u het meest optimale resultaat te behalen.

Mocht u geïnteresseerd zijn in uw kansen en mogelijkheden, neemt u dan gerust contact met ons op. We komen graag bij u langs, maar u bent uiteraard ook van harte welkom bij ons in Emmen, Groningen of Roden.

 

De Groninger Ondernemersregeling

Voor het MKB in de provincie Groningen hebben we een exclusief exportprogramma samengesteld. Dit programma heet “Grenzeloze Ambities in Europa”. Het programma is door de provincie Groningen opgenomen in de Groninger Ondernemersregeling en voorziet het programma van 50% subsidie op de totale kosten tot een maximum van € 5.000,00!

Het programma “Grenzeloze Ambities in Europa” biedt u professionele ondersteuning bij het concreet invullen van uw exportambities én om uw exportomzet te verhogen. Bent u op zoek naar nieuwe markten of kansrijke mogelijkheden in het buitenland? Wij zijn erg benieuwd naar uw plannen en ambities en kijken uit naar een eerste kennismaking. Neemt u daarvoor gerust en geheel vrijblijvend contact met ons op. Graag tot gauw!

Maak kennis met onze expert

Lieuwe Helmus

Senior exportadviseur

Wilt u op de hoogte gehouden worden?

Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief!

3 + 12 =