Home » Ruber Acia ontvangt EU EFRO innovatiesubsidie

03/11/2021

Organisatie innovatie binnen Ruber Acia

De markt waarin Ruber Acia BV zich als intermediair bevindt verandert in rap tempo. De wijze hoe er door ondernemers met subsidie wordt omgegaan en ook de wijze hoe de (semi)overheid de subsidieregelingen aanbiedt zijn aan verandering onderhevig. Er is steeds meer kennis nodig om de veeleisende klant goed te kunnen bedienen en subsidie aanvragen succesvol te laten zijn. Dit vergt voor een type advieskantoor als die van ons dat we hier snel op in moeten gaan spelen om niet de aansluiting te verliezen met de markt waar we in werken. We worden gedwongen om slimmer en beter digitaal te gaan werken.

Wanneer we hier niet op inspelen, krimpt onze markt. Wij zijn naast de WBSO voornamelijk gericht op de meer populaire Noordelijke subsidies. Nu deze in populariteit stijgen, stijgt ook het risico van aanvragen door uitloting. Ten eerste komst ons verdienmodel hiermee in het geding. Ten tweede moeten wij, om onszelf niet uit de markt te spelen, meer kennis opdoen van en tijd besteden aan andere, nieuwe en vaak meer specifiekere subsidieregelingen om onze klanten te kunnen blijven bedienen met subsidies anders dan het bekende ‘laaghangend fruit’. Deze extra moeite en tijd die we er nu meer in moeten gaan steken soupeert een te groot deel van marge op zodat het bedrijfsrisico enorm toeneemt.

 

We hebben een specialist nodig die ons kan helpen met dit vraagstuk. De veranderingen die we moeten maken hebben een dusdanig grote impact op de onderneming dat het enorm belangrijk is dat dit gedegen en professioneel wordt uitgevoerd.

Deze activiteiten zijn mede-gefinancierd door het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling en Samenwerkingsverband Noord-Nederland

Meer weten?
Neem dan contact met ons op via tel. 085 016 0268 of info@ruberacia.nl

Wilt u op de hoogte gehouden worden?

Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief!

2 + 3 =