01/05/2022 – Vacature

Vacature Subsidieadviseur Duurzaamheid & Techniek

Wil jij bijdragen aan innovatie en duurzaamheid? Ben jij geïnteresseerd in duurzame ontwikkelingen op gebied van energietransities? Heb je kennis van de sector Energie & Milieu en zet jij je tanden graag in energiebesparingsberekeningen?

Ruber Acia groeit! Wij zijn op zoek naar een ondernemende en ervaren subsidieadviseur Duurzaamheid & Techniek voor onze vestiging in Roden.

Wat ga je doen?

Als subsidieadviseur kom je bij ondernemers met een visie en een droom. Hen help je om die droom te realiseren door hen aan de nodige financiële middelen te helpen. Dit doe je door duurzame en innovatieve projecten of investeringen te verbinden aan het regionale, nationale en internationale subsidielandschap en de vele financieringsmogelijkheden die er zijn.

Je analyseert projecten en verdiept je in technische uitdagingen, stimuleringsmaatregelingen en energietransitie rekenmodellen (bijv. ETA, ETM, Veste Mais). Daarbij ben je je ervan bewust dat techniek niet het doel is, maar een middel om te komen tot energietransitie. Zo lever je een bijdrage aan de nieuwste en innovatiefste ontwikkelingen op gebied van Duurzaamheid & Techniek. Daarbij ben jij binnen het team van Ruber Acia in the lead op dit expertisegebied. Kortom: een uitdagende functie op het snijvlak van duurzaamheid, techniek en consultancy.

Jouw werkzaamheden omvatten het volledige subsidietraject:

Wie ben jij?

  • Je hebt een afgeronde technische HBO-/WO-opleiding, bij voorkeur gericht op energie of milieu;
  • Je hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring;
  • Je hebt kennis van en/of affiniteit met (technische) energie-innovaties;
  • Je hebt kennis van stimuleringsmaatregelingen en subsidies i.r.t. de energietransitie;
  • Je beschikt over goede communicatieve en analytische vaardigheden;
  • Je bent nieuwsgierig, proactief en resultaatgericht;
  • Je bent beschikbaar voor 32-40 uur per week (in overleg);
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal uitstekend, zowel in woord als in geschrift.

Wat hebben wij je te bieden?

Wij bieden je een uitdagende baan met veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief en ondernemerschap. We hebben een interessant en divers klantenpakket dat past bij een groeiend bedrijf, maar we willen je stimuleren om proactief te werken aan uitbreiding van je eigen klantenportfolio. Uiteraard bieden we je passende arbeidsvoorwaarden zoals een laptop, telefoon, etc..

Waar kom je terecht?

Bij Ruber Acia werken betrokken, behulpzame en ambitieuze medewerkers. Momenteel zijn we met z’n zevenen. Wij hechten waarde aan persoonlijke betrokkenheid en open en eerlijke communicatie, zowel onderling als richting de klant. We zijn een kleine, maar groeiende organisatie, waardoor jouw inspraak in strategie van het bedrijf wordt gewaardeerd.

Herken jij je in dit profiel? We komen graag met je in contact.
Stuur je sollicitatie naar Harold Helmus h.helmus@ruberacia.nl

Als je vragen hebt over deze vacature, laat het ons gerust weten. Bel met Harold Helmus op 085-0160 268

Wilt u op de hoogte gehouden worden?

Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief!

1 + 8 =