GrenzELOSE AMBITIES in europa

 

Exporttraject voor Gronings MKB

Het programma “Grenzeloze Ambities in Europa” is samengesteld en wordt uitgevoerd door Ruber Acia Exportadvies en is gevestigd in Groningen, Emmen en Roden.

Voor wie is het programma bedoeld?

Het programma is bedoeld voor Groningse MKB-ondernemingen. Een Groningse onderneming is een onderneming, die volgens het handelsregister een vestiging heeft in de provincie Groningen en daar ondernemingsactiviteiten uitvoert.

50% subsidie voor Groninger bedrijven

De provincie Groningen heeft het programma Grenzeloze Ambities in Europa officieel erkend en opgenomen in de Groninger Ondernemersregeling. De regeling biedt u 50% subsidie op de totale deelnamekosten tot een maximumbedrag van € 5.000,00.

Wat biedt het programma?

Het is een integraal exporttraject en bestaat uit twee modules. De eerste module richt zich kort, maar intensief op de marktoriëntatie. De tweede module richt zich op de acquisitie van uw product of dienst in het geselecteerde land of landen met als doel u aan tafel te brengen bij uw nieuwe, potentiële klant. Meer klanten en meer omzet.

Ruber Acia Exportadvies

Ons exportteam beschikt over een jarenlange ervaring met het zakendoen in het buitenland. De waardevolle combinatie van ervaring, kennis en kunde zetten we dagelijks in om voor onze relaties het meest optimale resultaat te behalen.

We zijn zeer geïnteresseerd in uw plannen en ambities. Bel of mail ons gerust en kom eens langs om elkaar beter te leren kennen, uit te dagen en te inspireren.

Graag tot gauw!

Wilt u op de hoogte gehouden worden?

Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief!

6 + 3 =