Bedrijvenregeling Dutch Tech Zone 2020

Subsidie voor investeren in gebouwen en duurzame bedrijfsuitrusting

Wat houdt de regeling in?

Gaat u zich nieuw vestigen in de gemeente Hoogeveen, Coevorden of Emmen óf bent u hier al gevestigd en gaat u investeren in gebouwen, uitbreiding en/of duurzame bedrijfsuitrusting? Levert u hiermee gelijktijdig een bijdrage aan de werkgelegenheid, economische structuur, verduurzaming en innovatie? Dan kan met de Bedrijvenregeling Dutch TechZone subsidie worden verkregen voor de investering in gebouwen en duurzame bedrijfsuitrusting.

 Welke projecten komen voor subsidie in aanmerking?

Ondernemers die zich nieuw komen vestigen in de gemeente Hoogeveen, Coevorden of Emmen kunnen met deze regeling subsidie aanvragen voor hun investeringsproject. Dit moet een bijdrage leveren aan de economische versterking, werkgelegenheid, verduurzaming en/of innovatie in de regio.

Gevestigde mkb’érs kunnen subsidie aanvragen voor de uitvoering van projecten die zijn gericht op uitbreiding, diversificatie of fundamentele wijzigingen van bedrijfsactiviteiten in de drie gemeenten.

Grote ondernemingen kunnen subsidie aanvragen voor projecten gericht op diversificatie van bedrijfsactiviteiten in de regio.

 Subsidiabele kosten

Subsidie kan worden verkregen voor gemaakte en betaalde kosten voor:

  • initiële investeringen in bedrijfsgebouwen;
  • investeringen in duurzame bedrijfsuitrusting.

Subsidiepercentage en -hoogte

Voor investeringen kunnen kleine ondernemingen maximaal 30% van het investeringsbedrag tot een maximum van € 500.000 gesubsidieerd krijgen, middelgrote ondernemingen 20% tot maximaal € 500.000 en grote ondernemingen 10% tot maximaal € 400.000.

Meer weten?
Neem dan contact met ons op via tel. 085 016 0268 of info@ruberacia.nl

 

 

Wilt u op de hoogte gehouden worden?

Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief!

6 + 6 =