Home » Digitalisering binnen Ruber Acia dankzij Hoofd IT

27/04/2020

Digitalisering binnen Ruber Acia dankzij Hoofd IT

Er ligt veel werk voor ons. Het aantal klanten en klantopdrachten neemt steeds meer toe. Dit is natuurlijk goed nieuws, maar dit brengt echter wel een aantal uitdagingen met zich mee.

Wij zullen onze interne organisatie moeten innoveren om onze klanten goed en efficiënt te kunnen blijven bedienen. Daarom is het voor ons noodzakelijk om te digitaliseren. Dit stelt ons in staat om onze werkprocessen te optimaliseren, zodat we efficiënter en met minder menselijke fouten kunnen werken. Tevens is het noodzakelijk om te groeien qua personeelsbestand. Omdat veel van onze klanten in de IT branche zitten, hebben wij dringend behoefte aan meer achtergrond in IT. Om bovenstaande twee doelen te realiseren, willen wij een Hoofd IT aannemen. Hij zal het digitaliseren van de onderneming begeleiden en zal tevens kennis overdragen aan onze medewerkers m.b.t. innovatieve IT-projecten.

Door inzet van een IT-deskundige willen we ervoor zorgen dat onze interne werkprocessen efficiënter verlopen, door deze te digitaliseren en zoveel mogelijk te automatiseren. De deskundige zal hiertoe een IT systeem implementeren en, heel belangrijk, onze medewerkers trainen in het gebruik ervan. Dit zodat alle medewerkers van Ruber Acia zelfstandig en blijvend met het systeem kunnen werken. Daarbij zal de deskundige gedurende de gehele detacheringsperiode meer algemene IT kennis overdragen aan onze medewerkers, zodat wij dit kunnen inzetten bij innovatieve IT-projecten.

Tezamen leidt bovenstaande tot efficiënter werken, het bewerkstelligen van groei van de onderneming en kostenbeperking / controleerbaar houden door slimme keuzes te kunnen maken.

Deze activiteiten zijn mede-gefinancierd door het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling en Samenwerkingsverband Noord-Nederland

Meer weten?
Neem dan contact met ons op via tel. 085 016 0268 of info@ruberacia.nl

Wilt u op de hoogte gehouden worden?

Meld u dan gratis aan voor onze nieuwsbrief!

13 + 15 =